Nieuwbouwprojecten te koop in Vlaams-Brabant

Ben je op zoek naar een nieuwbouwproject in Vlaams-Brabant?

Country Charm Constructions heeft enkele ultramoderne sleutel-op-de-deur
gebouwde nieuwbouwwoningen te koop.
Klik op de afbeeldingen voor meer info over het grondplan en de indeling van het huis.

Onze sleutel-op-de-deurwoningen

Ben je op slag verliefd geworden op het pand?
Maak snel een afspraak en wie weet is dit nieuwbouwproject binnenkort van jou!

Hoe tevreden onze klanten zijn
over hun nieuwe thuis?
Dat lees je hier.

Sara Ganhy - review op Google

Vorige week vond de oplevering van ons huis plaats en wij zijn echt heel tevreden over de samenwerking met Country Charm! Er was een goede communicatie, een zeer goede opvolging, termijnen werden gerespecteerd en indien er zich toch een probleem voordeed dan werden deze zo snel mogelijk opgelost. Als extra pluspunt.. Iedereen van het team is heel vriendelijk en behulpzaam. Moesten wij ooit beslissen om nog eens te bouwen dan weten wij welke firma we moeten contacteren!

Gerrit Raes - review op Google

Dit bedrijf werkt met kwaliteitsmaterialen en heeft een goede dienst naverkoop. Als er een probleem is Patrick een mail sturen en je hebt op korte termijn antwood. Meestal komt Patrick even kijken en paar weken nadien alles professioneel opgelost.

Sandra Lidolf - review op Google

Heel tevreden van de samenwerking met County Charm. Alles werd goed opgevolgd en duidelijk gecommuniceerd. Ook de termijnen werden correct gehaald waardoor de bouw klaar was op de beloofde periode. Zeker en vast een aanrader !

Dirk Mommens - review op Google

Familiaal , duidelijke afspraken , en vooral alles werd opgelost , mocht ik het overdoen ,direct met deze firma , uiteraard een goede samenwerking, moet langs beide kanten komen , ook als klant , alles bij mij was in orde , en je weet de prijs